Beste antivirusprogramma voor Windows | Gratis & betaalde versie Beste antivirusprogramma voor Windows | Gratis & betaalde versie

Het beste antivirusprogramma voor windows gebruikers

Er is genoeg keuze als het gaat om antivirusprogramma’s, maar welk antivirusprogramma is nou zó sterk, veilig en effectief, om de naam beste antivirusprogramma te krijgen? Wij vertellen je alles over de best betaalde antivirusproggramma’s voor windows en de beste gratis antivirusprogramma’s voor windows!

In deze computer blog lees je:

 1. Wat is de beste virusscanner voor windows? (betaalde versies)
 2. Beste gratis antivirus windows 10
 3. Beste antivirus programma van het jaar
 4. Welk antivirus programma kiezen?
 5. Veel gestelde vragen over antivirusprogramma’s voor windows

De beste betaalde virusscanner voor windows

Er zijn veel verschillende betaalde antivirusprogramma’s te vinden voor Windows. Veel mensen stellen dan ook de vraag: Welk antivirus programma is het beste? Dit hangt natuurlijk ook sterk af van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een top 5 van de beste betaalde antivirusprogramma’s voor windows gemaakt. Deze top 5 antivirusscanners zijn hoog gewaardeerd door gebruikers en experts.

Top 5 best betaalde antivirusprogramma’s voor windows:

 1. Kaspersky Total Security
 2. Bitdefender Total Security
 3. Norton 360
 4. McAfee Total Protection
 5. Trend Micro Maximum Security
Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security is een van de beste virusscanner voor windows, omdat hij beschermt tegen een groot aantal bedreigingen voor je computer. Dit antivirusprogramma biedt bescherming tegen verschillende virussen, malware, randomware en pshising-attacks. Ook heeft dit programma meerdere beschermende functies voor extra veilig gebruik zoals: wachtwoordbeheer, veilige browsers en virtueel particulier netwerk (VPN)

Bitdefender Total Security

Als je opzoek bent naar een krachtig antivirusprogramma, dan ben je bij Bitdefender Total Security zeker op het juiste adres. Dit is een verfijnde antivirusscanner die een goede bescherming biedt tegen virussen, malware en meer online gevaren. Ook kun je gebruikmaken van extra bescherming doormiddel van een firewall, wachtwoordbeheerder en een beschermde browser.

Norton 360

Is een zeer grondig antivirusprogramma dat jouw computer of laptop beschermt tegen veel verschillende online bedreigingen. Denk hierbij aan: virussen, pshising, malware en ransomware. Ook deze antivirus biedt extra beschermende functies zoals een firewall, wachtwoordbeheerder en een beschermde browser. Zo ben je optimaal beschermd tegen online bedreigingen.

McAfee Total Protection

Is een welbekend en uitgebreid antivirusprogramma. Deze antivirusscanner biedt bescherming tegen allerlei verschillende online bedreigingen. Ook bij deze antivirusscanner kun je gebruikmaken van extra functies zoals: wachtwoordbeheerder, veilige browsers en een VPN.

Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security is een goed antivirusprogramma als je op zoek bent naar een scanner die beschermt tegen een breed scala aan online bedreigingen. Net al bij de andere bovenstaande antivirusprogramma’s kun je gebruik maken van extra functies zoals: wachtwoordbeheerder, een veilige browser en een VPN.

Welk betaald antivirusprogramma kiezen?

Het is moeilijk te bepalen welk betaalde antivirusprogramma je het beste kunt kiezen. Dit komt door de vele keuze in extra functies en gebruikersgemak. Het hangt af van jouw wensen en voorkeuren welk antivirusprogramma het beste bij je past. Je doet er goed aan om van te voren te bepalen wat jouw behoeften en voorkeuren zijn, zodat je goed kan vergelijken. Zo kun je het beste bepalen voor welke virusscanner jij moet gaan!

Beste gratis antivirus windows 10

Buiten betaalde versies, zijn er natuurlijk ook gratis antivirusscanners voor windows 10 te vinden. Bekijk hier onze top 4 beste antivirus programma!

gratis antivirussoftware – best antivirus windows 10 free top 4

 1. Microsoft Defender
 2. Avast Free Antivirus
 3. AVG AntiVirus FREE
 4. Avira Free Antivirus
Microsoft Defender

Dit antivirusprogramma is al standaard ingebouwd en ingeschakeld als je gebruik maakt van Windows 10. In deze antivirussoftware zit real-time  bescherming verwerkt, dat effectief werkt tegen verschillende virussen, malware etc. Ook staat deze antivirusscanner bekent om het goede detecteren en blokkeren van online bedreigingen.

Avast Free Antivirus

Dit gratis antivirusprogramma heeft meerdere beschermende functies waar je gebruikt van kunt maken als je online bedreigingen tegen wilt gaan. Dit zijn functies zoals: real-time bescherming, firewall en je kunt gebruik maken van een sanbox. Zo kun je mogelijk bedreigende programma’s veilig gebruiken. Ook kun je door middel van een beschermde browser veilig online bankieren en shoppen.

AVG AntiVirus FREE

De AVG AntiVirus FREE heeft een groot aantal functies waar je gebruik van kunt maken om je computer te beschermen tegen virussen, pshising, malware en ransomware. In deze antivirussoftware zit real-time bescherming verwerkt, die je optimaal tegen bedreigingen beschermt. Ook kun je gebruikmaken van een firewall, e-mailbeveiliging en je kunt een wachtwoordbeheerder instellen.

Avira Free Antivirus

Ook met dit gratis antivirusprogramma kun je gebruikmaken van real-time bescherming om online bedreigingen tegen te gaan. Net als bij AVG AntiVirus FREE zijn er extra opties mogelijk zoals: firewall, e-mailbeveiliging en wachtwoordbeheer. Nog een extraatje, met deze antivirusscanner kun je gebruik maken van een veilige browser, zodat je beschermt kunt online bankieren en shoppen.

Bieden gratis antivirussoftware 100% beveiliging tegen online bedreigingen?

Hoewel er tegenwoordig goede gratis antivirussoftware beschikbaar is, blijkt toch dat geen enkele gratis versie 100% bescherming biedt tegen alle online bedreigingen. Natuurlijk helpt het ook als je verdachte websites en e-mails probeert te vermijden en er voor zorgt dat de software die je gebruikt, up-to-date is!

Veel gestelde vragen over de beste antivirusscanners voor windows

Is antivirus nodig voor windows 10?

Elke laptop/pc die met internet verbonden is heeft een antivirusprogramma nodig. Zeker als je gebruik maakt van Windows pc/laptop. Dit komt doordat Windows het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld is. Dit maakt het zeer aantrekkelijk voor de ‘’internetcrimineel’’ om Windows-systemen aan te vallen met dergelijke virussen en bedreigingen.

Is Windows 10 goed beveiligd?

Vanaf het moment dat je jouw Windows-systeem aanzet wordt het actief beveiligd met de nieuwste antivirusbeveiliging. Dit betekent dat jouw systeem continu scant op virussen, mallware, ransomware etc. Jouw winsows 10 systeem is zo goed beveiligd.

Wil jij weten hoe je Windows up to date kunt houden? Kom alles te weten in deze computer blog!

Menu
× Hoe kan ik je helpen?