Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 Touch 14" - Laptoptekoop.nl

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 Touch 14″

259,00

Conditie: Goed

Uitverkocht

Stap in de wereld van verfijning en technologie met de Refurbished Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 Touch 14″ laptop in een prachtig zilveren design. Deze laptop combineert stijl, prestaties en veelzijdigheid in één, en biedt een indrukwekkende gebruikerservaring.

Een Scherm om van te Genieten

Het Lenovo IdeaPad Flex 5-scherm met een resolutie van 1920×1080 biedt een verbluffende Full HD-beeldkwaliteit. Of je nu werkt, creatief bezig bent of geniet van entertainment, elk moment op dit aanraakscherm is een visueel feest.

Krachtige Prestaties

Met de krachtige Pentium Gold 7505-processor en 8 GB intern geheugen ben je klaar voor elke taak. De snelle 256 GB SSD-opslag zorgt ervoor dat je bestanden en programma’s moeiteloos kunt openen, terwijl de ingebouwde grafische adapter zorgt voor heldere en vloeiende beelden.

Veelzijdig en Handig

De Lenovo IdeaPad Flex 5 is perfect voor professionals, studenten en creatieve geesten. Dankzij het 360-graden scharnier kun je eenvoudig schakelen tussen laptop- en tabletmodi. Of je nu notities maakt, presenteert, of gewoon ontspant, deze laptop past zich aan jouw behoeften aan.

Waarom Refurbished?

Kiezen voor een refurbished laptop is niet alleen slim, maar ook duurzaam. Je krijgt hoogwaardige hardware tegen een betaalbare prijs en draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval. Elke laptop wordt uitvoerig getest en gereviseerd om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbaarheid zonder de kosten van een nieuwe laptop.

Voordelen van de Refurbished Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05:

  • Prachtig zilveren design dat indruk maakt.
  • Krachtige prestaties voor dagelijkse taken en multitasking.
  • Scherp en helder Full HD-aanraakscherm voor een meeslepende kijkervaring.
  • Het 360-graden scharnier biedt veelzijdigheid en flexibiliteit.
  • Ideaal voor professionals, studenten en creatieve geesten.

Of je nu een professional bent die onderweg productief wil zijn, een student die aantekeningen wil maken in de collegezaal, of een creatieveling die grafisch ontwerpt, de Refurbished Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 is uiterst geschikt voor jouw behoeften. Upgrade vandaag nog naar de toekomst van draagbare technologie!

Design

Kleur van het product Silver

Beeldscherm

Resolutie FHD (1920x1080)

Processor

Processor Pentium Gold 7505

Geheugen

Intern geheugen 8GB

Opslagmedia

Opslagmedia 256GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

OS WIN 10

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00