Dell Precision 7530 15.6" - Laptoptekoop.nl

Dell Precision 7530 15.6″

889,00

Conditie: Goed

Uitverkocht

Stap in de wereld van ongeëvenaarde prestaties en stijl met onze Refurbished Laptop – Dell Precision 7530. Deze laptop is niet alleen een apparaat; het is een symbool van jouw zoektocht naar excellentie en jouw verlangen naar de ultieme kracht.

🌟 Stijlvol in Black: Met zijn strakke, zwarte ontwerp straalt de Dell Precision 7530 klasse en professionaliteit uit. Het is niet zomaar een laptop; het is een mode-accessoire voor de moderne professional.

🖥️ Indrukwekkende FHD Resolutie: Het FHD (1920×1080) scherm biedt verbluffende beeldkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details, waardoor elk beeld tot leven komt, of je nu werkt, creëert of ontspant.

💼 Krachtige Werkpaard: Uitgerust met een Intel Core i9-8950HK processor en 32GB intern geheugen, is deze laptop in staat om zelfs de meest veeleisende taken moeiteloos uit te voeren, waardoor jouw productiviteit naar nieuwe hoogten wordt gestuwd.

💽 Royale 1TB SSD: Met een royale 1TB SSD-opslagmedium geniet je van ultrasnelle toegang tot al je bestanden en programma’s, zonder enige vertraging.

🎮 Grafische Pracht: De ingebouwde Quadro P3200 6GB grafische adapter levert verbluffende visuele prestaties, waardoor elk grafisch ontwerp en elke video soepel wordt weergegeven.

🔊 Hoogwaardig Geluid: Het ingebouwde audiosysteem zorgt voor een rijke, meeslepende geluidservaring tijdens al jouw multimedia-avonturen.

📸 Vang de Momenten: De ingebouwde camera is perfect voor videovergaderingen en het vastleggen van speciale herinneringen.

🌐 Windows 10: Het vertrouwde en gebruiksvriendelijke Windows 10-besturingssysteem biedt een breed scala aan software en apps voor productiviteit en vermaak.

Kies voor onze Refurbished Laptop – Dell Precision 7530 en ervaar de perfecte combinatie van stijl en kracht. Of je nu een professional, een creatieve geest of een student bent, deze laptop is ontworpen om al jouw verwachtingen te overtreffen. Upgrade vandaag nog en ontdek waarom deze refurbished laptop de slimme keuze is voor jou!

Design

Kleur van het product Black

Beeldscherm

Resolutie FHD (1920x1080)

Processor

Processor Core i9-8950HK

Geheugen

Intern geheugen 32GB

Opslagmedia

Opslagmedia 1TB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Quadro P3200 6GB

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

OS WIN 10

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00