HP EliteBook 840 G5 14" - Laptoptekoop.nl

HP EliteBook 840 G5 14″

399,00

Conditie: Zeer goed

Uitverkocht

HP EliteBook 840 G5 – Verfijnde Prestaties in Zilver!

De Refurbished HP EliteBook 840 G5 14″ is niet zomaar een laptop; het is jouw sleutel tot verfijnde stijl en topprestaties, verpakt in een elegante zilveren behuizing.

Elegantie en Scherpte

Met een 14-inch Full HD-scherm (1920×1080 resolutie) biedt de HP EliteBook 840 G5 een scherp en levendig beeld, waardoor al je content tot leven komt. De zilveren behuizing straalt tijdloze klasse uit en past perfect in elke omgeving.

Kracht en Snelheid

Dankzij de Intel Core i7-8550U-processor ben je verzekerd van krachtige prestaties voor al je taken. Of je nu werkt, studeert of ontspant, deze laptop biedt de kracht die je nodig hebt.

Snelheid en Efficiëntie

Met 16 GB intern geheugen en een snelle 128 GB SSD-opslag, kun je snel schakelen tussen applicaties en genieten van vlotte prestaties. De SSD zorgt voor snelle opstarttijden en biedt voldoende ruimte voor al je bestanden.

Voor wie is deze Laptop?

  • Professionals: Voor hen die betrouwbare prestaties en productiviteit eisen in zakelijke omgevingen.
  • Creatieve Denkers: Ideaal voor ontwerpers, makers en content creators die behoefte hebben aan scherpe graphics en veel rekenkracht.
  • Onderweg Pioniers: Voor degenen die mobiliteit en kracht waarderen in een draagbare vorm.

Waarom Refurbished?

Kiezen voor een refurbished laptop is slim. Je krijgt hoogwaardige hardware tegen een vriendelijke prijs, terwijl je ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval. Elke laptop wordt zorgvuldig getest en gereviseerd volgens strenge kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbaarheid zonder de kosten van een nieuwe laptop.

Ben je klaar om de elegantie en kracht van de Refurbished HP EliteBook 840 G5 te omarmen? Het is tijd om je productiviteit te vergroten en te genieten van een laptop die zowel stijlvol als krachtig is. Upgrade nu en betreed de wereld van mobiele technologie met flair en vertrouwen!

Design

Kleur van het product Silver

Beeldscherm

Resolutie FHD (1920x1080)

Processor

Processor Core i7-8550U

Geheugen

Intern geheugen 16GB

Opslagmedia

Opslagmedia 128GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SWE/FIN

Besturingssysteem/software

OS WIN 11

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00