HP EliteBook Folio 1040 G3 Touch 14" - Laptoptekoop.nl

HP EliteBook Folio 1040 G3 Touch 14″

259,00

Conditie: Zeer goed

Uitverkocht

HP EliteBook Folio 1040 G3 – Stijlvolle Kracht in Zilver!

De Refurbished HP EliteBook Folio 1040 G3 14″ is een klasse apart, een samensmelting van verfijning en prestaties, gehuld in een tijdloos zilveren ontwerp.

Een Blik op Verfijning

Het 14-inch QHD/WQHD-scherm (2560×1440 resolutie) van de HP EliteBook Folio 1040 G3 is als een venster naar de digitale wereld, waarop al je content tot leven komt. De zilveren behuizing straalt tijdloze elegantie uit en past moeiteloos in elke omgeving.

Krachtige Prestaties

Met een krachtige Intel Core i5-6300U-processor aan boord, ben je verzekerd van naadloze multitasking en de verwerking van zelfs de meest veeleisende taken. Of je nu werkt, studeert of ontspant, deze laptop biedt de kracht die je nodig hebt.

Snelheid en Efficiëntie

Dankzij het royale 16 GB intern geheugen en een razendsnelle 256 GB SSD-opslag, kun je soepel schakelen tussen applicaties, genieten van snelle opstarttijden en al je bestanden veilig opslaan.

Voor Wie is deze Laptop?

  • Professionals: Ideaal voor betrouwbare prestaties en productiviteit in zakelijke omgevingen.
  • Creatievelingen: Perfect voor grafische ontwerpers, creatieve professionals en iedereen die heldere beelden en snelle laadtijden nodig heeft.
  • Onderweg Gebruikers: Draagbaarheid en kracht om overal te werken en te creëren.

Waarom Refurbished?

Kiezen voor een refurbished laptop is verstandig. Je krijgt hoogwaardige hardware tegen een vriendelijke prijs en draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval. Elke laptop wordt uitvoerig getest en gereviseerd om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbaarheid zonder de kosten van een nieuwe laptop.

Als je klaar bent om de verfijning en kracht van de Refurbished HP EliteBook Folio 1040 G3 te omarmen, is het tijd om je mogelijkheden uit te breiden, je productiviteit te verhogen en stijlvol te werken. Upgrade nu en betreed de toekomst van mobiele technologie met flair en zelfvertrouwen!

Design

Kleur van het product Silver

Beeldscherm

Resolutie QHD/WQHD (2560x1440)

Processor

Processor Core i5-6300U

Geheugen

Intern geheugen 16GB

Opslagmedia

Opslagmedia 256GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

OS WIN 10

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00