Huawei MateBook D VLT-W50 14" - Laptoptekoop.nl

Huawei MateBook D VLT-W50 14″

419,00

Conditie: Zo goed als nieuw

Uitverkocht

Welkom bij jouw toegangspoort tot grenzeloze prestaties en verfijning – de Refurbished Huawei MateBook D VLT-W50 14″. Deze zilveren metgezel is meer dan slechts een laptop; het is jouw persoonlijke assistent, speciaal geselecteerd voor de veeleisende gebruiker die niet alleen een machine zoekt, maar een partner in zijn dagelijkse reis.

Een Reflectie van Jouw Stijl: Het zilveren design van de MateBook D is niet zomaar een kleur; het is een reflectie van jouw verfijnde stijl. Voor degenen die niet alleen een laptop willen, maar een statement van elegantie en kracht.

Voor de Multitasker: Of je nu jongleert met zakelijke taken, creatieve projecten beheert, of simpelweg geniet van een avondje Netflix, de Core i5-8250U processor maakt multitasken een fluitje van een cent. Voor de gebruiker die meer wil doen in minder tijd.

Krachtige Grafische Weergave: De ingebouwde grafische adapter brengt elk beeld tot leven met verbazingwekkende helderheid. Perfect voor de creatieveling die visuele pracht zoekt en de gamer die graag ondergedompeld wordt in soepele gameplay.

Directe Toegang tot Jouw Wereld: 8GB intern geheugen en een 256GB SSD-opslag betekenen niet alleen voldoende ruimte, maar ook snelle toegang tot alles wat belangrijk is. Voor degenen die willen opstarten en meteen aan de slag willen, zonder tijd te verspillen.

Waarom Refurbished? Slimme Keuze, Duurzame Ervaring: Refurbished gaan is niet alleen een slimme keuze voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Elke MateBook D is met zorg gereviseerd en getest, waardoor je niet alleen een krachtig apparaat krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Geschikt Voor:

  • De multitasker die elke dag efficiënt wil benutten.
  • De creatieveling die visuele pracht zoekt in elk project.
  • De stijlbewuste gebruiker die een statement wil maken met zijn technologie.

Upgrade vandaag nog naar de Refurbished Huawei MateBook D VLT-W50 14″ en ontdek een nieuwe dimensie van persoonlijke prestatie. Deze laptop is niet alleen een apparaat; het is jouw metgezel in efficiëntie, jouw uitdrukking van stijl, en jouw keuze voor een duurzamere en slimmere toekomst. Maak de keuze die past bij jouw levensstijl, maak de keuze voor refurbished.

Design

Kleur van het product Silver

Beeldscherm

Resolutie FHD (1920x1080)

Processor

Processor Core i5-8250U

Geheugen

Intern geheugen 8GB

Opslagmedia

Opslagmedia 256GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

OS Windows 11

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00