Asus ZenBook 3 UX390U 12.5" - Laptoptekoop.nl

Asus ZenBook 3 UX390U 12.5″

329,00

Conditie: Goed

Uitverkocht

Stap in de wereld van grenzeloze mogelijkheden met de gerevitaliseerde Asus ZenBook 3 UX390U 12.5″ – een droom die werkelijkheid wordt voor degenen die stijl en substantiële prestaties zoeken.

Voor wie is deze laptop geschikt?

  • Ondernemende professionals: Perfect voor drukke professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare metgezel voor zowel zakelijk gebruik als entertainment.
  • Creatieve geesten: Uiterst geschikt voor grafisch ontwerp, multimedia-editing en andere creatieve toepassingen waarbij krachtige prestaties vereist zijn.
  • Studenten & Academici: Een ideale keuze voor studenten die een betrouwbare partner nodig hebben voor zware studie- en projecttaken.

Voor de ambitieuze professional die geen compromissen wil sluiten, biedt dit toestel de perfecte balans tussen verfijnd design en krachtige specificaties. De grijze tint straalt moeiteloos verfijning uit, terwijl het FHD-scherm met zijn verbluffende 1920×1080 resolutie elke taak tot leven brengt, of het nu gaat om creatieve projecten, intense spreadsheets of gewoonweg entertainment.

Met de Intel Core i5-7200U processor aan boord biedt deze laptop een soepele, responsieve ervaring, ideaal voor de multitasker die naadloos wil schakelen tussen taken. Het 8 GB intern geheugen zorgt ervoor dat je zonder haperingen kunt werken, terwijl de royale 512 GB SSD-opslag je de vrijheid geeft om moeiteloos bestanden op te slaan en snel toegang te hebben tot je gegevens.

Of je nu een student bent die krachtige prestaties nodig heeft voor projecten en studiemateriaal, een professional die betrouwbaarheid eist voor zakelijke taken of een creatieve geest die op zoek is naar een betrouwbare metgezel voor designwerk, deze refurbished Asus ZenBook 3 UX390U past perfect bij jouw behoeften.

Waarom refurbished?

Het antwoord is simpel: betaalbaarheid en kwaliteit. Je krijgt een premium apparaat tegen een fractie van de prijs, zonder concessies te doen aan de prestaties. Elke laptop wordt grondig gecontroleerd en vernieuwd, waardoor je een product krijgt dat zo goed als nieuw is, maar dan voor een veel vriendelijker prijskaartje. Haal deze laptop in huis en ervaar de verfijning, kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je doelen te bereiken, zonder je budget te overschrijden.

Design

Kleur van het product Grey

Beeldscherm

Resolutie FHD (1920x1080)

Processor

Processor Core i5-7200U

Geheugen

Intern geheugen 8GB

Opslagmedia

Opslagmedia 512GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00