HP Elite c1030 Chromebook Touch 13.5" - Laptoptekoop.nl

HP Elite c1030 Chromebook Touch 13.5″

279,00

Conditie: Zo goed als nieuw

Uitverkocht

Stap binnen in een wereld van vlekkeloze productiviteit en verfijnde stijl met de Refurbished HP Elite c1030 Chromebook Touch 13.5″ – een zilveren krachtpatser die moeiteloos indruk maakt.

Voor wie is deze laptop geschikt?

  • De Productieve Professional: Ideaal voor professionals die onderweg zijn en een betrouwbare, snelle laptop nodig hebben voor werk, zowel op locatie als op kantoor.
  • Onderwijsgerichte Studenten: Een uitstekende metgezel voor studenten die een snelle en veelzijdige laptop zoeken voor studieprojecten en online leren.
  • Multifunctionele Gebruikers: Perfect voor dagelijkse taken zoals surfen op het web, e-mailen en het genieten van multimedia-entertainment.

Voordelen van deze laptop:

  • Indrukwekkende beeldkwaliteit: Getest beeldscherm met een verbluffende resolutie voor een meeslepende kijkervaring, zowel voor werk als voor entertainment.
  • Betrouwbare prestaties: Aangedreven door een Intel Core i3-10110U processor voor naadloze multitasking en vlotte prestaties bij diverse taken.
  • Ruime opslag en geheugen: 8 GB intern geheugen en een snelle 256 GB SSD-opslag bieden genoeg ruimte en snelheid voor al je bestanden en applicaties.

Waarom refurbished?

Je krijgt topklasse prestaties zonder het topklasse prijskaartje. Elke aspect van deze HP Elite c1030 Chromebook is zorgvuldig vernieuwd, zodat je een betrouwbare metgezel krijgt die je ondersteunt bij al je doelen. Kies voor deze laptop en ontdek een combinatie van efficiëntie, stijl en waarde, zonder je budget te overschrijden.

Design

Kleur van het product Silver

Beeldscherm

Resolutie Tested

Processor

Processor Core i3-10110U

Geheugen

Intern geheugen 8GB

Opslagmedia

Opslagmedia 256GB SSD

Graphics

Ingebouwde grafische adapter Integrated

Audio

Aanwezig

Camera

Aanwezig

Netwerk

Wifi

Toetsenbord indeling

SCA

Besturingssysteem/software

Laptoptekoop.nl hanteert de regel voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas kan het soms zijn dat de post wat vertraagt is. Als dit zo is bekijk eerst de aankomst tijd vanuit je Track and Trace. Als het toch wat langer duurt hanteer de maximale wachttijd van 5 werkdagen.

Verzendingen worden in het algemeen boven €250,- aangetekend verzonden met verzekering via PostNL. Bij verzendingen onder €250,- rekenen wij €8,60 per bestelling o.b.v. aangetekende verzending + verzekering.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Altijd gratis verzending

14 dagen gratis retourneren

1 jaar garantie

30% goedkoper dan nieuwe laptops

Erkend EU refurbished verkoper

Gerelateerde laptops

Kingston Technology DataTraveler Exodia USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Zwart

Storage Kingston DataTraveler 32GB USB3.0 Gen4

Dell Chromebook 3100 Touch 11.6″

Celeron N4020 |
4GB |
Conditie: Zeer goed

139,00